Hvor får jeg glyco fra?

Der findes forskellige leverandører af Glyco-Ernæring og du skal vælge den bedste. De absolut bedste produkter er set fra udlandet. Produkterne der købes i butikker på det danske marked, fx. GlycoNutrient-8 Complex fra Natur Drogeriet, har ved undersøgelser og forsøg skuffet meget. Også øvrige danske, som kan købes via Internettet.

Sørg for, at du får den korrekte hjælp når du går i gang med at bruge glyco, for det er ikke glyco alene der gør en forandring. Det er sammensætningen af de enkelte kosttilskud der giver resultatet. Supporten er også en vigtig del, for at du hele tiden kan få oplyst, om udrensningssymptomerne er efter hensigten og om der skal ændres i indtagelsesmængden. Sørg derfor for, at du altid har kontakt til den person, du har købt produkter hos.

Igen: Det er ikke nok, kun at indtage Glyco-Ernæring. Lige så vigtig er det at du får vitaminer og mineraler, antioxidanter, aminosyrer, phytohormoner og naturligvis de essentielle fedtsyrer.

Nøjes du med Glyco-Ernæring må du ikke regne med at få optimale resultater.

Nævnte kosttilskud er ren kost / næring og må under ingen omstændigheder betragtes som medicin. God kost / næring har den virkning, som forskerne beskriver og skal have tid til at komme rundt i kroppen. Normalt anslår man 6 måneder inden det nogenlunde er kommet hele vejen rundt i kroppen.